Soria Noflasor 28 caps

€ 29,75
close Niet op voorraad

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze Leveringsmethodes:

shop

Afhaling in de apotheek

Onderzoek naar de anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen van planten toont aan dat boswellia, rozenbottel, salie en olijf een belangrijke rol kunnen spelen in de behandeling van inflammatoire aandoeningen, naast de traditioneel gekende planten als duivelsklauw, wilg en moerasspirea.

Harpagophytum procumbens DC of duivelsklauw is een Zuid-Afrikaanse plant met belangrijke anti-inflammatoire en antirheumatische eigenschappen. Het helpt de productie van pro-inflammatoire mediatoren te verminderen en verhindert de activiteit van metalloproteinases, enzymes die een rol spelen in de degradatie van de extracellulaire matrix van het kraakbeen en het bot.

Rosa canina L. of rozenbottel is de vrucht van de wilde roos. Klinische studies tonen aan dat rozenbottel de pijn vermindert en het gebruik van pijnstillers en anti-inflammatoire medicatie reduceert bij patiënten met osteoartritis in verschillende gewrichten (heup, knie, hand) alsook niet-specifieke pijn in de onderrug verbetert. De schil van de vrucht bevat galactolipiden, proanthocyanidines en flavonoïden die de productie van pro-inflammatoire mediatoren reduceren. Ze hebben ook antioxidante en celbeschermende eigenschappen die de aantasting van het collageen door vrije radicalen voorkomen.

Boswellia serrata Roxb. ex Colebr. of Boswellia wordt in India traditioneel gebruikt in de behandeling van diverse inflammatoire aandoeningen zoals inflammatoire aandoeningen van de darm, rheumatoïde arthritis en astma. Boswellia is rijk aan boswelliazuur die de gewrichten beschermt door de inhibitie van enzymes die een belangrijke rol spelen in inflammatoire processen.

De anti-inflammatoire werking van Salvia officinalis is gelinkt aan de pentacyclische triterpenoïden (ursolzuur en oleanolinezuur) en rozemarijnzuur in de bladeren. Deze stoffen inhiberen de intra- en extracellulaire cytokines die geassocieerd werden met inflammatie.

Olea europea of olijf is een essentieel onderdeel van het Mediterraans dieet omwille van zijn grote voedingswaarde en positief effect op de gezondheid. Onderzoek richt zich tegenwoordig vooral op de polyfenolen in olijven (waaronder hydroxytyrosol, oleanolinezuur, maslinezuur) die anti-inflammatoire, antioxidante, cardio- en neuroprotectieve, antitumorale en antivirale eigenschappen vertonen.

Indicaties: chronische inflammatie, oedeem, prostatitis, artritis, pees- en gewrichtsontsteking, auto-immuunziektes.

Eigenschappen: anti-inflammatoir, pijnstillend, antioxidant

Samenstelling: stabilisator: microkristallijne cellulose, gelyofiliseerd extract van rozenbottel (Rosa canina L., vrucht) 152,5 mg, droge extracten van: salie (Salvia officinalis L., blad) 84,75 mg, duivelsklauw (Harpagophytum procumbens D.C., wortel) 67,8 mg, olijf (Olea europaea L., vrucht) 50,85 mg, wierookboom (Boswellia serrata Roxb. Ex Colebr, hars) 40,68 mg, antiklontermiddel: siliciumdioxide, omhulling: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, stabilisator: carboxymethylcellulose.

Standaardisatie per 2 tabletten: harpagosiden 27 mg, ursolzuur 25,4 mg, oleanolinezuur 12,2 mg, maslinezuur 56 mg, boswelliazuren 53 mg

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij maagzweer (bitterstoffen) en galstenen (choleretische werking - duivelsklauw).

Utilisation: 2 comprimés par jour avec un verre d'eau

CNK 3694338
Organisaties Soria Bel
Merken Soria
Breedte 111 mm
Lengte 109 mm
Diepte 45 mm
Hoeveelheid verpakking 28 caps
Dieetbeperkingen Koosjer
Behoud Kamertemperatuur (15°C - 25°C)